Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Παρακαλούμε όπως την 17η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00΄ προσέλθετε για την 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2014, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος “ΚΑΦΕ” , ιδιοκτησίας του Κόκκαλη Ευθυμίου του Κων/νου , που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αμπέλου.
2. Ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος “ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ”, ιδιοκτησίας της Μπλάνη Μαρίας του Σταύρου , που βρίσκεται στην Δ.Κ. Σοφάδων.
3. Ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος “ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ”, ιδιοκτησίας του Τσιώνη Θεόδωρου του Γεωργίου , που βρίσκεται στην Δ.Κ. Σοφάδων.
4. Ανανέωση άδειας λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος “Καφετέρια”, ιδιοκτησίας της κ. Ζιάκα Ελένης του Αλεξάνδρου , που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ματαράγκας του Δήμου Σοφάδων.
5. Ανανέωση άδειας λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος “ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ” , ιδιοκτησίας κ. Γυφτάκη Δημητρίου του Ευαγγέλου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λεονταρίου του Δήμου Σοφάδων.
6. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος “Καφετέρια” , ιδιοκτησίας του Καπέλλου Ηλία του Ευθυμίου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ματαράγκας του Δήμου Σοφάδων, για το έτος 2013.
7. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα λειτουργεί ως “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ” στην Τ.Κ. Μασχολουρίου ιδιοκτησίας Σοφού Στυλιανού του Μιλτιάδη.
8. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα λειτουργεί ως “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ” στην Τ.Κ. Καρποχωρίου ιδιοκτησίας της Σκόρρα Πέρδικας του Κων/νου.
9. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα λειτουργεί ως “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ” στην Τ.Κ. Κυψέλης ιδιοκτησίας της Κουτσομανή Αθανασίας του Ευαγγέλου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ