Υπό τους ήχους εορταστικής μουσικής το Καρποχώρι άναψε το απόγευμα της Κυριακής το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση στην πλατεία του Καρποχωρίου, που οργάνωσαν και συντόνισαν το Τοπικό Συμβούλιο και η Ομάδα Λαϊκού και Παραδοσιακού Χορού Καρποχωρίου, μικροί και μεγάλοι πέρασαν όμορφες στιγμές, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.

Αρχικά τα παιδιά, φορώντας σκουφάκια του Αη Βασίλη στόλισαν το δέντρο που θα κοσμεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου την πλατεία και ακολούθως, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Κωνσταντίνος  Μπάλλας έδωσε το σύνθημα να ανάψουν τα εκατοντάδες λαμπάκια. Ταυτόχρονα, τα βεγγαλικά αλλά και τα φωτεινά μπαλόνια που ελευθερώθηκαν στον βραδινό ουρανό, δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα.  Στη συνέχεια μέλη της Ομάδας Λαϊκού και Παραδοσιακού Χορού, χόρεψαν γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε παραδοσιακούς αλλά και Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς δημιουργώντας έτσι μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Από την πλευρά του ο κ. Μπάλλας απηύθυνε τις ευχές του στον κόσμο, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Τοπικού Συμβουλίου καθώς πρώτη φορά οργανώνονται ανάλογες εκδηλώσεις, ενώ εξήρε τη συνεισφορά της προέδρου της Ομάδας Χορού κα Όλγας Σιακάρα και της δασκάλας χορού κα Μαρίνας Σιακάρα στη οργάνωση και προετοιμασία των εκδηλώσεων.