Θα επιθυμούσα να απευθύνω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στο Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων και στους άνδρες της ΑΔ Καρδίτσας, στους Διοικητές και στον Αστυνομικό Διευθυντή, για τις συντονισμένες και αμιγώς επαγγελματικές ενέργειές τους, που οδήγησαν στην πρόσφατη εξάρθρωση και σύλληψη των κακοποιών που εμπλέκονται σε ανθρωποκτονία ηλικιωμένης αλλά σε διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών και ληστειών.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος αποτελεί, δίχως άλλο, επιτυχία των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ταυτόχρονά τιμά το Σώμα και τονώνει το αίσθημα δικαίου και ασφάλειας των πολιτών του Δήμου Σοφάδων. Μιας περιοχής που λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών στην πληθυσμιακή σύνθεση παρουσιάζει αυξημένη παραβατικότητα και απαιτεί υψηλό βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας, που ως αποτέλεσμα έχει την ομαλή κοινωνική διαβίωση των πολιτών.

Σας συγχαίρω για την πολύτιμη προσφορά σας εκφράζοντας τις ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής προς όλους τους άνδρες και γυναίκες της Υπηρεσίας  για τις εξαιρετικές τους υπηρεσίες προς το κοινωνικό σύνολο.

Είμαι σίγουρος πως η υποδειγματική δουλειά θα συνεχιστεί προς όφελος κάθε πολίτη με απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στην περιοχή εν μέσω των δύσκολων καιρών που βιώνουμε γενικότερα.

Εύχομαι κάθε προσωπική και υπηρεσιακή επιτυχία και στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας.

Θάνος Σκάρλος

Δήμαρχος Σοφάδων