Ο Δ. Σοφάδων, στα πλαίσια της προβολής και της προώθησης του τουρισμού και των επιχειρήσεων και μετά την περσινή δυναμική του παρουσία προτίθεται να συμμετέχει και φέτος στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη  από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου 2013 με δικό του περίπτερο.

 

Η συμμετοχή στην έκθεση έχει σαν σκοπό την προβολή του Δήμου ως τουριστικό προορισμό, τη διαφήμιση των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων αλλά και της φυσικής ομορφιάς του Δήμου,  των προσφερόμενων υπηρεσιών, των ιαματικών πηγών και των ποικίλων εκδηλώσεων και δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Παράλληλος στόχος είναι η ενίσχυση των επιχειρηματιών της περιοχής λόγω των συνεχών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και η τόνωση της τοπικής οικονομίας μέσω στοχευμένων δράσεων.

Για το λόγο αυτό ο Δ. Σοφάδων ενημερώνει τις επιχειρήσεις της περιοχής και τους παραγωγούς ότι όσοι από αυτούς επιθυμούν να προβληθούν στην έκθεση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση , να καλούν στα τηλέφωνα : 24433 53200 (κα. Τσιούκα ) και 24433 53261 (κ. Μαγόπουλος) προκειμένου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως την Δεύτερα 18 Νοεμβρίου 2013.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Παπαδόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε  :

 

« Η συμμετοχή του Δήμου μας στην περσινή Διεθνή έκθεση Τουρισμού, μας έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή , να ανταλλάξουμε ιδέες, προτάσεις και απόψεις με εκπροσώπους άλλων Δήμων , δημοσιογράφους αλλά και πλήθος επισκεπτών. Εν μέσω κρίσης, δε θα πρέπει να δείξουμε ανασφάλεια και απογοήτευση αλλά να παροτρύνουμε τις επιχειρήσεις μας να βάλουν τα δυνατά τους. Παρά την οικονομική στενότητα , συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ουσιαστικά και έμπρακτα όλους τους τομείς της παραγωγής προσδοκώντας τη μέγιστη δυνατή ανάπτυξη   της περιοχής και την οικονομική ανάκαμψη των δημοτών μας».