Ο Δήμος Σοφάδων ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην πολυκλαδική έκθεση Καρδίτσας  Thessaly Expo ’22 η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7 έως και 9 Οκτωβρίου 2022  στο χώρο των Καπναποθηκών Καρδίτσας.

Θα δοθεί η ευκαιρία να  παρουσιαστούν σε χιλιάδες επισκέπτες τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα του πρωτογενή τομέα, γεύσεις του τόπου μας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του. Προτίθεται λοιπόν να φιλοξενήσει στο ομαδικά διαμορφωμένο περίπτερό του,  παραγωγούς  καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που  δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής επικράτειας του Δήμου Σοφάδων ενώ το κόστος του περιπτέρου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τον Δήμο.

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε παραγωγούς αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και επιχειρηματικές δραστηριότητες του πρωτογενή τομέα.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς

Αγροτικά προϊόντα

Τρόφιμα – Ποτά – Τοπικά προϊόντα

Τουρισμός – Αγροτουρισμός

Εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Βιοτεχνικά προϊόντα

Είδη λαϊκής τέχνης

Γεωργία – Κτηνοτροφία

Ενέργεια – Τεχνολογία περιβάλλοντος

Εναλλακτικές μορφές ενέργειας

Πληροφορική – Νέες τεχνολογίες

Χαρτοποιία – Είδη διακόσμησης

Είδη και υλικά συσκευασίας

Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Ποδήλατο

Αξεσουάρ

Οικιακός – Επαγγελματικός εξοπλισμός

Έπιπλα – Δόμηση – Ανακαίνιση

Ενδύματα – Αξεσουάρ ενδυμάτων

Δερμάτινα είδη

Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση

Γυναικεία ομορφιά

ΜΜΕ – Διαφήμιση – Εκδόσεις – Υπηρεσίες

Φορείς

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν δωρεάν στο ομαδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Σοφάδων, μπορούν να επικοινωνούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2022 στα τηλ. 2443353250 , 2443353239, 2443353240 (08.00 έως 14.30)  ή να στείλουν email στο info@sofades.gr