Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρπούζας Δημήτρης έδειξε με την πολιτική του στάση το μέγεθος της υπευθυνότητας που τον διακρίνει δικαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους δημότες που τον εμπιστεύθηκαν και τον εξέλεξαν. Φανέρωσε ταυτόχρονα σε όλους ότι παρά τα 73 χρόνια της ηλικίας του ξέρει να παλεύει για τα προβλήματα του τόπου του και να μοχθεί για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι γεγονός ότι καθημερινά πολλές από τις ενέργειες που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν οι δήμοι έρχονται συχνά αντιμέτωποι με τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία που παρεμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία τους και την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών. Όσοι έχουν ασχοληθεί κι έχουν διοικήσει δήμους γνωρίζουν πολύ καλά τον κίνδυνο αυτό που αναλαμβάνουν καθημερινά οι διοικούντες προκειμένου να διευκολύνουν τις τοπικές κοινωνίες και τους κατοίκους τους.
Αυτός ο στόχος όμως είναι κοινός για κάθε δημόσια υπηρεσία είτε αυτή αποτελεί τμήμα της αυτοδιοίκησης είτε του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Στα πλαίσια λοιπόν της εξυπηρέτησης αυτού του κοινού στόχου εκείνο που κατά την άποψή μας έχει ουσιαστική αξία και σημασία είναι η επίλυση των προβλημάτων που δυσχεραίνουν τη διαβίωση. Ασφαλώς αυτό δεν μπορεί να γίνεται άκριτα και ανεξέλεγκτα. Η λογική όμως επιβάλει τη συνεργασία των δημόσιων υπηρεσιών και την αποφυγή υπερβολών.
Είμαστε πεπεισμένοι για τις προθέσεις του κ. Καρπούζα όταν στις 11/10/2013 ενεργώντας ως Αντιδήμαρχος επιχείρησε να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα καθαρίζοντας έναν αγροτικό δρόμο προκειμένου να αποκατασταθεί η βατότητά του προς όφελος των κατοίκων της Άνω Κτιμένης. Γι’ αυτό και το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’ αρ. 318 / 2013 απόφασή του στην τελευταία του συνεδρίαση (με ψήφους 18 υπέρ έναντι 1 κατά) στηρίζει τον κ. Καρπούζα.
Η αντιδικία μεταξύ των υπηρεσιών οδηγεί σε ολέθρια αποτελέσματα που δεν εξυπηρετούν σε καμιά περίπτωση τους πολίτες. Δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν τηρήθηκε.
Oι Δημοτικοί Σύμβουλοι :
Κλιάρης Δημήτρης
Τσουκνίδας Ευάγγελος
Κύρκου Μαριάννα
Παπάρα – Σελεμέκου Χριστίνα
Τρίγκας Ηλίας
Παπαστεργίου Σωτήρης
Κάιας Φώτης
Ραγιάς Παύλος
Κατσικάρας Λεωνίδας
Τσέλιος Φώτης
Μπαντέλας Νίκος
Γκουγκούδης Κω/νος
Κεχαγιάς Γιώργος
Βασιλείου Ελευθερία
Κομπογιάννης Ευάγγελος