Συγχαίρουμε  την  ομάδα της AE Καρποχωρίου για την επιτυχία της ανόδου  στην Α΄ Ερασιτεχνική και την ομάδα του ΠΟΜ Ματαράγκας για την άνοδο στην Α1.  Είναι πραγματικά επιτυχίες που αποδεικνύουν ότι η σκληρή προσπάθεια, η κατάλληλη  προετοιμασία  και  το  πείσμα οδηγούν προς την κορυφή.

Τα συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τις δυο μεγάλες επιτυχίες και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν και στις ανώτερες κατηγορίες.

Η ΑΕ Καρποχωρίου, έχοντας ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον τόπο τους και στηρίζοντας την προσπάθεια σε ντόπιους αθλητές, έθεσαν τους υψηλούς στόχους τους στην αρχή της σεζόν. Με συστηματική δουλειά και μέθοδο, μας χαροποίησαν αρχικά με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΚ και τώρα πέτυχαν την άνοδο  στην επόμενη κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΟΜ Θεσσαλικό Ματαράγκας που οι κόποι όλης της χρονιάς ανταμείφθηκαν. Επιτυχίες σαν αυτές δίνουν προστιθέμενη αξία στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους παράγοντες των δυο ομάδων (Διοικήσεις, Τεχνικές ηγεσίες και παίκτες) και να τους διαβεβαιώσω ότι η εξαιρετική συνεργασία με τη Διοίκηση του Δήμου Σοφάδων θα συνεχιστεί και στις επόμενες προσπάθειές τους, στο δύσκολο δρόμο των επιτυχιών.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σοφάδων

Παναγιώτης Τουλιάς

TOULIAS1