θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Καρδίτσας από την ομάδα μας, την ΑΕ Καρποχωρίου.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου, καταδεικνύει τη σημασία της συνεχούς και συστηματικής προσπάθειας. Μιας προσπάθειας μάλιστα που στηρίζεται αποκλειστικά σε παίχτες από το Καρποχώρι και συνεπώς δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους ποδοσφαιριστές για το πάθος και την αποφασιστικότητα  που επέδειξαν όσο και στους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό «παρών»  στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης η διοίκηση, οι ιθύνοντες  και οι προπονητές  που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα  και τη στηρίζουν καθημερινά.

Εύχομαι η κατάκτηση του κυπέλλου να είναι η αρχή μιας νέας σειράς επιτυχιών της ομάδας μας, δίνοντας παράλληλα το κίνητρο για τη συμμετοχή των νέων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το Τ.Σ Καπροχωρίου θα είναι στο πλευρό σας, συνεισφέροντας από την πλευρά του όπου είναι δυνατόν. Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε υπερήφανους για την ομάδα μας και το χωριό μας.

Κώστας Μπάλλας

Πρόεδρος Τ.Σ Καρποχωρίου