«Η πλήρης λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Σοφάδων θα αποκόψει μια και καλή την περιοχή μας από το χθες»

-Τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σοφάδων κ. Σπύρος Εκίζογλου κατά την προσωρινή παραλαβή του έργου

Στην προσωρινή παραλαβή, όπως προβλέπεται, ενός κορυφαίου έργου υποδομής για την ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, του Βιολογικού Καθαρισμού προχώρησε το πρωί της Πέμπτης η αρμόδια Επιτροπή.

Η Επιτροπή παραλαβής του έργου αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σοφάδων κ. Σπύρο Εκίζογλου, την Διευθύντρια της ΔΕΥΑΣ κ. Μαρία Καραγιώργου και δυο μέλη από τη ΔΕΥΑ Λάρισας(φορέας υλοποίησης) βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του βιολογικού όπου και συζήτησαν για τις δυνατότητες και την προοπτική του έργου, ενώ παράλληλα επόπτευσαν τη λειτουργία του.

Όπως τονίστηκε, πρόκειται για έναν από τους πλέον σύγχρονους βιολογικούς με πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις.

Με αφορμή την προσωρινή παραλαβή του έργου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σοφάδων κ. Σπύρος Εκίζογλου σημείωσε:

«Ο Δήμος Σοφάδων κάνει ένα ακόμα βήμα προς το μέλλον. Με την σημερινή εξέλιξη βάζουμε την σφραγίδα σε ένα έργο που ήταν πάγιο αίτημα για όλους τους κατοίκους της περιοχής και αναμφισβήτητα θα ανακουφίσει την καθημερινότητα όλων μας, όπως επίσης θα δώσει και την προστασία που τόσο χρειάζεται το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον.
Η πλήρης λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού στην περιοχή μας θα αποκόψει μια και καλή την περιοχή μας από το χθες. Γι’ αυτό καλούμε τους Δημότες να συνδεθούν με τον βιολογικό υπενθυμίζοντας πως η σύνδεση είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ και για οικισμούς άνω των 2000 κατοίκων.

Ως διοίκηση της ΔΕΥΑΣ ευελπιστούμε ότι βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη της περιοχής μας που οφείλει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των κατοίκων της

Συνεχίζουμε, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες να υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα που βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής των δημοτών μας και δίνουν αναπτυξιακή προοπτική στο Δήμο μας.

Ο Δήμος Σοφάδων με καθημερινό αγώνα δίνει την μάχη του για να δώσει σε όλους τους πολίτες του την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.»