Τι είναι ευτυχία;

Πρέπει να …ξεμάθουμε για να μάθουμε;

Πώς επηρεαζόμαστε από την ανάληψη ευθύνης των πράξεών μας;

Είναι κάποια από τα ερωτήματα που σχολιάστηκαν στη συνάντηση Σχολής γονέων με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Ελένης Κρικέλη “Η βολέψη του λιονταριού” στο Καρποχώρι. Αναφορά στο βιβλίο έγινε εκτός από την συγγραφέα, από τις κύριες Ελευθερία Τίγκα ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια και Γεωργία Παππά εργοθεραπεύτρια, στο πλαίσιο των μαθημάτων της σχολής γονέων.

“Υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα! ” είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σοφάδων κύριος Αθανάσιος Σκάρλος στο χαιρετισμό του και κάθισε στο …θρανίο. ” Το βιβλίο είναι πολιτισμός” είπε ο κύριος Ζαρχανής Σωτήρης πρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου Καρποχωρίου. ” Είναι σωστό να ανταμώνουν οι γενιές” είπε η κυρία Ζωή Βαϊοπουλου εκ μέρους του συλλόγου γονέων, κάνοντας αναφορά και στο νεαρό της ηλικίας της συγγραφέως. Οι μητέρες που ήταν παρούσες και συμμετείχαν από την αρχή στον κύκλο μαθημάτων της σχολής, εμπνεύστηκαν για τη συνέχεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του δήμου Σοφάδων κ. Βασίλης Αγγελόπουλος, η διευθύντρια του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ κυρία Μαρία Κανούτα, ο κύριος Γιάννης Καραντάνας μέλος της ένωσης πολιτιστικών συλλόγων Νομού Καρδίτσας, καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Μπάλας Κώστας.