1. Όλη η πόλη ένα πάρτι!
    Την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου ο Δήμος Σοφάδων – Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ. καλεί μικρούς και μεγάλους στο πάρτι που οργανώνει σε όλα τα μαγαζιά της πόλης.
  2. Το πάρτι συνεχίζεται….
    Την Κυριακή 1 Μαρτίου αμέσως μετά την Παρέλαση και το κάψιμο του Καρνάβαλου μεταφερόμαστε στην τριγωνική πλατεία σε ένα πάρτι με τη μπάντα Friendzone , το Rusak και την Ιωάννα Μοσχάκη και με τον D.j. Fotis.

Συστάσεις:
Οι Friendzone είναι μια Heavy Rock’n’Roll μπάντα με έδρα τη Θεσσαλονίκη με ενεργή συμμετοχή στο χώρο από το 2018. Γνωστοί γύρω στην πόλη για τις γκρούβες τους σε υψηλές ταχύτητες και το έντονο κυνικό στοιχείο στον ελληνικό στίχο τους, είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές Rock’n’Roll μπάντες της περιοχής. Το ντεμπούτο EP τους με τίτλο “Διασυρμός” (2018) και το τελευταίο τους single “Κοκκινομάλλες” (2019) έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Ο Rusak είναι ένα παιδί το οποίο εκφράζει προσωπικά του βιώματα μέσω της μουσικής του και με την συμμετοχή της Ιωάννας Μοσχάκη θα παρουσιάσει τραγούδια από το νέο του άλμπουμ και όχι μόνο (Ένα χρόνο Σπασμένος, Ένας χρόνο Rusak)