Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο του ηλεκτροφωτισμού του δημοτικού σταδίου Σοφάδων. Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σωτ. Παπαστεργίου και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου επισκέφτηκαν το χώρο εργασιών όπου διαπίστωσαν ότι οι εργασίες πλησιάζουν προς το τέλος τους αφού μέσα στην επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται  η τοποθέτηση των ιστών και των φωτιστικών σημάτων. Το μόνο που απομένει είναι η αύξηση ισχύος που πρέπει να κάνει η ΔΕΗ.

Το έργο είναι   προϋπολογισμού 130.000 € και δημοπρατήθηκε στις 3/12/2013. Η προθεσμία για την περαίωση του έργου είναι η 10η Οκτώβρη 2014.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνει ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο ποδοσφαίρου με την εγκατάσταση τεσσάρων ιστών. Στον κάθε ιστό θα τοποθετηθούν 3 λαμπτήρες μεταλλικών ατμών αλογονιδίων ισχύος 2.000 w ο καθένας.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων δήλωσε ότι : “είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο για την ποιότητα του έργου όσο και για το γεγονός ότι ολοκληρώνεται μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, μέσα στις επόμενες μέρες ένα ακόμα σημαντικό και απαραίτητο έργο για τον τόπο μας παραδίδεται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των παιδιών μας που ζουν εδώ.

Ένα χρόνιο αίτημα της αθλητικής οικογένειας παίρνει σάρκα και οστά. Ξέρουμε ότι είναι πολλά ακόμα εκείνα που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο χώρο έτσι ώστε να καταστεί πόλος έλξης για τη νεολαία μας και όλους τους κατοίκους.

Αποδεικνύουμε όμως καθημερινά ότι έχουμε σχέδιο και οργάνωση ώστε να ξεπερνάμε τα μεγάλα εμπόδια που ορθώνει μπροστά μας η τρέχουσα οικονομική κρίση.

Κατορθώνουμε με λίγα να κάνουμε πολλά. Αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ακόμα πιο δυναμικά και μεθοδευμένα και στην επόμενη περίοδο.

Μαζί με την κοινωνία συνεχίζουμε δυνατά να δημιουργήσουμε έναν δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, αποτελεσματικό και παραγωγικό, έναν δήμο που θ’ ανταποκρίνεται  στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών”.

hl1