Η εικαστική παρέμβαση στο Αθλητικό Κέντρο Σοφάδων ολοκληρώθηκε. Η περίφραξη δεν είναι πια ένα άχρωμο ντουβάρι. Η επιφάνειά του απέκτησε χρώματα και εικόνες που προσδιορίζουν τη φυσιογνωμία του χώρου.

Μέσα σε μία εβδομάδα οι καλλιτέχνες της ομάδας UrbanAct μίλησαν με τα “χρώματα” και την τέχνη τους. Με την τεχνική του γκράφιτι κατόρθωσαν να αναδείξουν το θέμα, που δεν ήταν άλλο από τον αθλητισμό και το περιβάλλον.

Η δράση εντάσσονταν στην προσπάθεια του Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων να αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σοφάδων.

Μάλιστα, ο Δ.Ο.Π.Α.Π. θέλοντας να ενισχύσει τη συμμετοχή, την αλληλεπίδραση μεταξύ συλλόγων, σωματείων και φορέων της πόλης των Σοφάδων προσκάλεσε το Σάββατο το απόγευμα μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στη ζωγραφική. Οι συμμετέχοντες, έπιασαν τα πινέλα και με πολύ κέφι συνέβαλαν στην αναβάθμιση του χώρου.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σοφάδων κ. Παναγιώτης Τουλιάς σε σχετική του δήλωση σημείωσε:

«Με την ολοκλήρωση του έργου, που έχει αποσπάσει τα θετικά κι επαινετικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας, ο Δήμος Σοφάδων θέλει να ευχαριστήσει τους εμπλεκόμενους. Η επιτυχής υλοποίηση της εικαστικής παρέμβασης έδωσε χρώμα στο αθλητικό Κέντρο. Η Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για αισθητική και ποιοτική αναβάθμιση της πόλης των Σοφάδων».