Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η φετινή χρονιά για το παράρτημα Ταμασίου της Μουσικής Σχολής Σοφάδων. Η εκδήλωση οργανώθηκε στο υπαίθριο θέατρο Κτιμένης και την παρακολούθησαν μαθητές γονείς και μεγάλο πλήθος προσκεκλημένων της σχολής.

 

       Ο χώρος πλημμύρισε με μελωδίες και οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποδεικνύοντας έτσι στους παρευρισκόμενους το σπουδαίο έργο που επιτελείται στη Μουσική Σχολή Σοφάδων. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Μεικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Λεονταρίου τα μέλη της οποίας εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά με τις ερμηνείες τους.

       Τη μουσική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ Βαγγέλης Κομπογιάννης, η Αντιδήμαρχος Μαριάννα Κύρκου, ο Πρόεδρος της ΤΚ Λεονταρίου Γ. Συρόπουλος , ο Πρόεδρος της ΤΚ Ανάβρας Κ. Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Γραμματικού Γ .Βερμίσογλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Κεχαγιάς.

       Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους καθηγητές και σε όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης βραδιάς. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσπάθεια που κάνουν προσφέροντας τέτοιου είδους ποιοτικές-πολιτιστικές υπηρεσίες στους δημότες την ώρα που οι οικονομικές συνθήκες γίνονται διαρκώς δυσμενότερες. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβρη με την έναρξη των μαθημάτων».

       Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ Βαγγέλης Κομπογιάννης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τους καθηγητές και τους μαθητές διότι για μια ακόμη φορά εργάστηκαν για μια επιτυχημένη εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο αξιέπαινο έργο τους.