Ολοκληρώθηκε ένας ακόμα χρόνος και ένας νέος ξεπροβάλει στη ζωή μας! Αναμφίβολα το 2018 ήταν μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες και αντιξοότητες είτε σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα, είτε σε συλλογικό. Τα χρόνια της κρίσης αυξάνονται και μαζί με αυτά και τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Οι ανισότητες πολλές, τα οικονομικά βάρη μεγάλα, το μέλλον γεμάτο ερωτηματικά.

Αυτή πρέπει να είναι και η μάχη που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά που μας έρχεται.

Αφήνοντας πίσω αυτά που μας χωρίζουν, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να δημιουργηθούν κανόνες και θεσμοί, που διασφαλίζουν τα συμφέροντα των πολιτών. Μπορούμε, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας, τη συλλογική προσπάθεια και με σύνεση να πετύχουμε πολλά. Επιστρατεύοντας τον καλύτερό μας εαυτό, δίνουμε αγώνα για μία πραγματικά καλύτερη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, για ένα εποικοδομητικό 2019, προκειμένου να αλλάξουμε τα δεδομένα, να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες.

Με αυτή την αρχή θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά. Με σκληρή δουλειά, παίρνοντας δύναμη από τη δική σας συμπαράσταση, με ρεαλισμό, τόλμη και αποφασιστικότητα θα αγωνιστούμε για να αντιμετωπίσουμε την κάθε δυσκολία

Το οφείλουμε εξάλλου στις νέες γενιές που έρχονται.

Το 2019, ας ευχηθούμε όλοι μας, να μας βρει με υγεία, το μεγαλύτερο αγαθό μας και με δύναμη να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές αντιξοότητες.