Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου 2020  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι εργαζόμενοι του Δήμου Σοφάδων μαζί με τους Αντιδημάρχους, τον Προέδρο της Δημοτικής Ενότητας , τους Προέδρους των ΝΠΔΔ του Δήμου και Δημοτικούς Συμβούλους, παρουσία του Δημάρχου Αθανάσιου Σκάρλου και του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καρδίτσας Κωνσταντίνου Νούσιου, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Αρχιερατικός  Επίτροπος του Δ. Σοφάδων και Εφημέριος Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Σοφάδων π.Ηλίας Β. Γώγος.

Ο Δήμαρχος καταρχάς ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ στη συνέχεια έκανε μία σύντομη αναδρομή στα μεγάλα έργα που έχουν υλοποιηθεί και σε αυτά που δρομολογούνται.

Αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τους εργαζόμενους, χωρίς τη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η αντιμετώπιση των τόσων προβλημάτων. Τόνισε επίσης, ότι υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης στο Δήμο και διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Καταλήγοντας, ο κ. Σκάρλος κάλεσε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια που κάνουν ώστε να συμβάλουν και αυτή την χρονιά  στην υλοποίηση του προγράμματος της Δημοτικής Αρχής και στην επίτευξη κοινών στόχων και προσδοκιών.

Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Νούσιος τόνισε την πρόθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να είναι συνοδοιπόρος και διαρκής αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται στον Δήμο Σοφάδων με στόχο την ανάδειξη και την ενίσχυση του σημαντικού της έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο φλουριά από τη βασιλόπιτα που έπεσαν σε δύο τυχερούς υπαλλήλους αντιστοιχούν σε διήμερες άδειες ενώ σε όλο το προσωπικό δόθηκε μια μέρα άδειας ως αναγνώριση της συνεισφοράς του.