Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιανουαρίου το φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων σε συνεργασία με το Δήμο Σοφάδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Σοφάδων. Σκοπός του τουρνουά ήταν η συγκέντρωση χρημάτων με στόχο την αγορά αγαθών από το Γ.Σ .Σοφάδων ώστε να ενισχυθεί η νεοσύστατη τράπεζα αγαθών του Δήμου Σοφάδων.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει  τέσσερις όμορφους αγώνες.

 

Στο τουρνουά εκτός του Γ.Σ Σοφάδων συμμετείχαν επίσης οι ομάδες του Α.Σ Καρδίτσας, των Τιτάνων Παλαμά και του Φοίνικα Λάρισας στις οποίες απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες.

 

Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Γ.Σ Σοφάδων τιμητική πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, στον ΑΣ Καρδίτσας ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Βασίλης Αγγελόπουλος, στο Φοίνικα Λάρισας ο αντιδήμαρχος Παλαμά κ. Ιάσονας Τσιρώνης και στους Τιτάνες Παλαμά ο πρόεδρος τους ΔΟΠΑΠ Σοφάδων κ. Παναγιώτης Τουλιάς.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σοφάδων απηύθυνε τις ευχές του για τη νέα χρονιά και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση.

 

Ο ΓΣ Σοφάδων και ο Δήμος Σοφάδων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους

στους αθλητές που αγωνίστηκαν για έναν τέτοιο αγαθό σκοπό αλλά και όσους  στήριξαν με την παρουσία τους αυτή τη φιλανθρωπική προσπάθεια.

 

Το αγωνιστικό κομμάτι

 

Αν και το αγωνιστικό κομμάτι δεν είχε τόση σημασία, εντός του παρκέ  έγινε… μάχη για το νικητή του τουρνουά που τελικά ήταν η ομάδα του Φοίνικα Λάρισας.

 

Ημιτελικοί (Σάββατο)

 

ΑΣΚ – Φοίνικας Λάρισας 56-84

ΓΣ Σοφάδων –  Τιτάνες Παλαμά 70-76

 

«Μικρός» τελικός (Κυριακή)

 

Γ.Σ Σοφάδων – ΑΣ Καρδίτσας 74-69

 

Τελικός (Κυριακή)

Τιτάνες Παλαμά- Φοίνικας Λάρισας 66-77