Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην Θέατρο Κτιμένης Λίμνης Σμοκόβου, η Ελένη Βιτάλη και οι Τζουμ παρουσιάζουν μια μοναδική μουσική συναυλία.

 

Σε συνδιοργάνωση με το  Δήμο Σοφάδων  την Τρίτη 13  Σεπτεμβρίου ώρα 20:30, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό,  στο  Θέατρο Κτιμένης, παίρνει η Ελένη Βιτάλη, μια από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με περισσότερα από πενήντα χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας .

Η Ελένη Βιτάλη, συνεχίζει τις μέχρι τώρα επιτυχημένες εμφανίσεις της. ‘Εχοντας έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Ελένης Φωτάκη και με νέα τραγούδια με τον Σταμάτη Κραουνάκη συνεχίζει τις εμφανίσεις της παρέα με τους δυναμικούς και ανατρεπτικούς ΤΖΟΥΜ στις ενορχηστρώσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις με την φωνή του Νίκου Ξύδη θα  μας ταξιδέψει  σε παλιές και νέες επιτυχίες, πάντα με ιδιαίτερη πινελιά των ΤΖΟΥΜ.

Η Ελένη Βιτάλη  θα μας τραγουδήσει  για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια απ’ την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων Τραγουδοποιών.

Με τη μοναδική φωνή της και την τεράστια αγκαλιά της για όλο τον κόσμο θα  μας παρασύρει να τραγουδήσουμε και εμείς μαζί της.

Μια βραδιά που όλοι θα την κρατήσουμε βαθιά στις ψυχές μας!!!!

Συμμετέχουν:

Νεοκλής Νεοφυτίδης : πιάνο

Μάνος Αχαλινωτόπουλος : κλαρίνο

Δημήτρης Λιόλιος : μπουζούκι – μπαγλαμά

Νίκος Ξύδης : ηλεκτρική κιθάρα – φωνή

Ρήγας Βοργιάς : ηλεκτρικό μπάσο

Νατάσα Παυλάτου : κρουστά

Θάνος Τσελεμπής : τύμπανα

Νίκος Λαγός – Γιώργος Φιλικόζης : ηχοληψία

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΙΜΝΩΝ Π.Ε.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2022