Σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σοφάδων, η Αθλητική Ενωση Αστυνομικών-Παράρτημα Βορείου Ελλάδος τίμησε τον Δήμο Σοφάδων με απονομή πλακέτας στο Δήμαρχο κ. Θάνο Σκάρλο, για τη μέγιστη συμβολή στην διεξαγωγή του 12ου τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Ο Δήμος Σοφάδων για τις ανάγκες του τουρνουά διέθεσε το κλειστό της πόλης, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες διεξαγωγής των αγώνων. Από την πλευρά τους οι Αστυνομικοί ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Σκάρλο, υπογραμμίζοντας ότι στους Σοφάδες υπήρξε η πιο άρτια οργάνωση.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο αθλητισμός αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του Δήμου, που  εκτός από το θετικό αποτέλεσμα της ενασχόλησης των Δημοτών βοηθά και στην προβολή του τόπου. Στόχος, σημείωσε, είναι η αξιοποίηση του αθλητικού δυναμικού  αλλά και τη προώθηση του αθλητικού πνεύματος ιδιαίτερα στην νεολαία.

Συμπλήρωσε τέλος, ότι η τιμητική πλακέτα ανήκει σε όλους που προσέφεραν τα μέγιστα για την διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και σε όσους συμβάλουν στην ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού.