Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή προσέλευση επισκεπτών στη 7η Γιορτή Τσίπουρου στη Ρεντίνα. Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με πίστη στην παράδοση η Γιορτή

Τσίπουρου «αντάμειψε» όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

 

Την καθιερωμένη πλέον γιορτή επιμελήθηκαν οι κάτοικοι της Ρεντίνας  με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Σοφάδων, της Τ.Κ. Ρεντίνας, της Δημοτικής Επιχείρησης Ρεντίνας και με την εθελοντική εργασία του Συλλόγου Νέων Ρεντίνας και την πολύτιμη βοήθεια του Προέδρου του Μορφωτικού- Χορευτικού Ομίλου Σμοκόβου Γιάννη Καραντάνα. 

Στους επισκέπτες που βρέθηκαν στη γιορτή, προσφέρθηκε άφθονο τσίπουρο, γίδα βραστή, λουκάνικα και παραδοσιακές πίτες. Στη συνέχεια ακολούθησε χορός και  γνήσιο Αγραφιώτικο γλέντι με την ορχήστρα της Διαλεχτής και του Δημήτρη Λαμπάκη και με τη συμμετοχή του Γιώργου Χακτσή. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος, η Βουλευτής Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα, ο Πολιτευτής Καρδίτσας της Ν.Δ Νίκος Παππάς, οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Τρίγκας, Δημήτρης Καρπούζας και Φώτης Κάιας,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας Βύρων Παππάς, η Πρόεδρος της ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας Κατερίνα Σταθοπούλου, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Καρδίτσας «Καραγκούνα»  Μαίρη Θεολόγη καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η γιορτή  και κυρίως στον Δημοτικό Σύμβουλο Παύλο Ραγιά και στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ρεντίνας  Παύλο Σταύρου που και φέτος συντόνισαν την όλη διαδικασία και φρόντισαν κάθε λεπτομέρεια ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η γιορτή.