Μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών για την πρόληψη και προαγωγή υγείας, η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Σοφάδων οργανώνει Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, από τις 09.00 το πρωί έως 13.00μ.μ στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας Αίματος του Δήμου.

Για ακόμη μία φορά, καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να ανταποκριθούν και να διαδώσουν το κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου μας και να δώσουν το παρών.

Αλλωστε, η προσφορά αίματος είναι το καλύτερο δώρο που μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει σε άλλο άνθρωπο. Ένα δώρο που δεν αξίζει τίποτα και είναι ανεκτίμητο μπροστά στα άλλα. Το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται και ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας.

Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της προσφοράς αυτής. Λίγο από το αίμα μας αύριο θα σώσει μια ζωή. Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση σας περιμένουμε να δηλώσετε ενεργά το παρόν σας στο κάλεσμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο σας”.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο, καθώς είναι δώρο ζωής γι’ αυτόν που το δέχεται..

Την Δευτέρα η Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στους Σοφάδες

Την Δευτέρα 14-12-2015, στις 7.00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Σοφάδων, θα πραγματοποιηθεί το η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στους Σοφάδες. Η πόλη, «ντυμένη» στα γιορτινά περιμένει μικρούς και μεγάλους στην όμορφη εορταστική εκδήλωση όπου θα συμμετάσχουν οι:

Φιλαρμονική Δήμου Σοφάδων, Μικτή Χορωδία Δήμου Σοφάδων, Χορωδία 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων, Τμήμα latin του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων,