Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

 Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ενημερώσω ότι το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διεξάγει μία πολύ σημαντική έρευνα για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση στους Δήμους της Ελλάδας, η οποία βασίζεται στην Μελέτη με τίτλο «Ψηφιακή Διακυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τρέχουσα κατάσταση, διεθνείς καλές πρακτικές και προτάσεις ανάπτυξης νέων υπηρεσιών για τους Δήμους και τις Περιφέρειες της Ελλάδας» του κ. Χαραλαμπίδη Ιωάννη, Καθηγητή Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο Τμήμα Μηχανικών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α., η οποία θα εκπονηθεί από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην έρευνα που γίνεται για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση στους Δήμους της Ελλάδας, οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τι θέλουν από τον Δήμο τους, αφιερώνοντας 10’ λεπτά για να συμπληρώσουν το αντίστοιχο ερωτηματολόγιο.

 

Ως Πρόεδρος του Ι.Τ.Α. θεωρώ ότι η γνώμη των πολιτών είναι καθοριστική και απαραίτητη σε κάθε έρευνα.

 

Για αυτό τον λόγο σας αποστέλλουμε το σχετικό banner για να μπει στην πρώτη σελίδα του site του Δήμου σας. Όπως, επίσης, το ερωτηματολόγιο για τους πολίτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, το οποίο βρίσκεται στο παρακάτω link:

 

https://bit.ly/SmartCities_Citizens

Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία σας!

 

Με εκτίμηση,

 

Ηλίας Αποστολόπουλος

Πρόεδρος Δ.Σ. Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μέλος Δ.Σ. Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

………………………………………………………………………………………..

Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης