Συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σοφάδων με τίτλο “Δωσ’ μου το χέρι σου”. Εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας βιώνουν  τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από το ποικιλόμορφο πρόγραμμα του Δήμου.

 

Το Σάββατο στο Λεοντάρι και την Κυριακή στους Σοφάδες πραγματοποιήθηκαν δυο υπέροχες Χριστουγεννιάτικες  συναυλίες.

 

Το Σάββατο, στον πολυχώρο εκδηλώσεων Λεονταρίου, το Νεανικό Εντεχνο Μουσικό Σύνολο του Παραρτήματος Λεονταρίου της Δημ. Μουσικής Σχολής Σοφάδων με υπεύθυνους καθηγητές τους κα Ειρήνη Ζιώγα και Θωμά Γκορίλα και η μικτή χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Λεονταρίου υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Αργυρού χάρισαν όμορφες μουσικές μελωδίες δημιουργώντας μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

 

Την Κυριακή, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Σοφάδων. Στα παραπάνω μουσικά σύνολα, προστέθηκαν η Παιδική Χορωδία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής υπό την καλλιτεχνική Διεύθυνση της κα Μάχης Παγάνα, το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο υπό την Διεύθυνση της κα Ελένης Γάκου (στην ενορχήστρωση και στο πιάνο ήταν ο κ. Ηρακλής Σταυρακούδης) και η Μικτή Χορωδία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής υπό τη Διεύθυνση του κ. Νίκου Γιαννέλου(πιάνο Γιούλη Αγιώτη).

 

Πλήθος κόσμου, παρακολούθησε την μουσική αυτή εκδήλωση και μαγεύτηκε κυριολεκτικά. Όλοι οι συμμετέχοντες  δούλεψαν και έβγαλαν όλο τους το μεράκι, την θέληση και την αγάπη τους, επί σκηνής προσφέροντας μια μοναδική  μουσική εμπειρία.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με γνώμονα την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και την αισιοδοξία, διαμορφώνουμε το εορταστικό του κλίμα, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τα παιδιά αλλά και τους συνδημότες μας που αγωνίζονται να κερδίσουν τη ζωή που τους αξίζει.

Στηριζόμαστε στις δημιουργικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και αφιερώνουμε τις Χριστουγεννιάτικες εορτές στα παιδιά με την ελπίδα θα φωτίσουν το χαμόγελο τους.»

Ο Δήμος Σοφάδων ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής κ. Κατερίνα Κούβελου  και όσους συμμετείχαν στην προετοιμασία των εκδηλώσεων.