Δήμος Σοφάδων και Τρίτεκνοι δενδροφυτεύουν

 Ο Δ. Σοφάδων συνεχίζει το πρόγραμμα των δενδροφυτεύσεων που ξεκίνησε πριν ένα μήνα περίπου. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριτέκνων την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 και ώρα 10.00 το πρωί θα δεντροφυτευτεί ένα δημοτικό οικόπεδο επί της οδού Ν. Πλαστήρα δίπλα στο 4ο Νηπιαγωγείο Σοφάδων.

 

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας ήρθε σε επαφή με το Δήμαρχο Σοφάδων και εξέφρασε την επιθυμία όχι μόνο να συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα δενδροφυτεύσεων του Δήμου αλλά να αναλάβει και τη φροντίδα διαμόρφωσης ενός πάρκου στην πόλη των Σοφάδων. Μάλιστα οι παρεμβάσεις που προτείνει ο Σύλλογος Τριτέκνων τυγχάνουν θετικής ανταπόκρισης από το Δήμο καθώς στοχεύουν στη συνολική αναβάθμιση και ανάπλαση του χώρου.

Με τον τρόπο αυτό ο Σύλλογος Τριτέκνων Καρδίτσας συμβάλλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά στέλνει και ένα ηχηρό μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Ταυτόχρονα αποτελεί και μια ανταπόδοση του Συλλόγου προς το Δ. Σοφάδων μετά τη πρόσφατη μείωση τελών για τους τρίτεκνους που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων η οποία αποτελεί και τη μοναδική ανάλογη περίπτωση ως τώρα στο Νομό Καρδίτσας.