Φρεσκάδα και άρωμα νεανικό στην Πόλη των Σοφάδων

Με τους ρυθμούς του hip hop διασκέδασαν οι νέοι της πόλης των Σοφάδων το Σάββατο 7 Απριλίου. Μουσική και πολύς χορός ήταν τα στοιχεία που δέσποζαν στο χώρο της κεντρικής πλατείας ενώ πλήθος νέων και μαθητών συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να απολαύσουν τις δημιουργίες των μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων αλλά και τις φαντασμαγορικές φιγούρες των skaters.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ δόθηκε η έναρξη της εκδήλωσης, στην αρχή της οποίας έγινε μια σύντομη ιστορική αναφορά για την προέλευση και την εξέλιξη της hip hop μουσικής και αμέσως μετά εμφανίστηκαν τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα «Τrial», « Νew Moon», «DC Crew», «Pirαtes» και «Whatever» τα οποία το καθένα ξεχωριστά παρουσίασαν τις προσωπικές τους δημιουργίες σε χορό και τραγούδι για τις οποίες χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές. Την παράσταση έκλεψαν οι skaters, οι οποίοι επιδόθηκαν σε φιγούρες και αυτοσχέδια άλματα με τη σανίδα τους πάνω στη ειδικές ράμπες που τοποθέτησε ο Δήμος για το σκοπό αυτό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κλιάρης και Βαγγέλης Τσουκνίδας οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση και επιβράβευσαν του συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους .

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε : « Ειλικρινά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή. Οφείλω να συγχαρώ τους νέους της πόλης μας για τη δημιουργική τους διάθεση, τη ζωντάνια και την ευρηματικότητα που διαθέτουν και μας χάρισαν απόψε μια ξεχωριστή βραδιά. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το Σύλλογο Νέων «Ιn action», οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνέβαλλαν αποτελεσματικά στην επιτυχία της διοργάνωσης. Όλα αυτά μας δίνουν την ώθηση να ασχοληθούμε ενεργά με τα ζητήματα που αφορούν τη νεολαία μας, για το λόγο αυτό ο Δήμος Σοφάδων σχεδιάζει να υλοποιήσει στο προσεχές διάστημα river party στην περιοχή του Δάσους Ανωγείου με πολλά events και εκπλήξεις».