3- Ικανοποιητική και με πολλά θετικά στοιχεία η εικόνα της εθνικής παίδων, παρά την τρίτη ήττα από την Βραζιλία με 3-0 σετ (25-21, 25-21, 26-24) στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων στους Σοφάδες Καρδίτσας που έγινε την Πέμπτη 26/7/2012 το απόγευμα.

 

Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό της διαγώνιο, Τζιουμάκα (για λόγους ξεκούρασης) και τη θέση αυτή μοιράστηκαν οι Κόκκινος, Μήλης και Ιωαννίδης. Πολύ καλή η εμφάνιση του 15χρονου κεντρικού Σπυριούνη, που πήγε εξαιρετικά στο μπλοκ.

 

Ικανοποιημένος και ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέλιος Καζάζης που δήλωσε: “Δώσαμε σκληρή μάχη και σε όλα τα σετ οι Βραζιλιάνοι ξέφευγαν στο τέλος. Παρά τις αδυναμίες μας και την απουσία του Τζιουμάκα πήγαμε πολύ καλά απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα”.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας παίδων της χώρας μας αναχώρησε από τους Σοφάδες αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. Τα μέλη της αποστολής δεν παρέλειψαν για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσουν το Δ. Σοφάδων για την άριστη φιλοξενία που τους παρείχαν. Η Εθνική Βραζιλίας αναμένεται να αναχωρήσει στις 27/7/2012 το μεσημέρι.