Την Παρασκευή  27 Απριλίου  2018  στις 12:00  στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σοφάδων η  Β/θμια Σχολική Επιτροπή  του Δήμου Σοφάδων  διοργανώνει ομιλία  για τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου, με ομιλητή τον πανεπιστημιακό καθηγητή και συγγραφέα κ. Δημήτριο Μπουραντά.

Ο τίτλος της ομιλίας είναι «Επιλογές και ικανότητες για επαγγελματική επιτυχία”  και αποβλέπει στην ενίσχυση των κινήτρων για τη μόρφωση και την καλλιέργεια των ατομικών δεξιοτήτων. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Β/θμιας Επιτροπής του Δήμου Σοφάδων.

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 και ώρα 6.30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σοφάδων ο κ. Μπουραντάς θα πραγματοποιήσει ομιλία στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Σοφάδων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο του Δήμου με θέμα : «Δημιουργική σκέψη και επαγγελματική αποτελεσματικότητα σε δύσκολους καιρούς» αναφερόμενος στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι  επιχειρήσεις και παραθέτοντας  μια σειρά από ρεαλιστικές προτάσεις που πρέπει να υιοθετήσουν.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει  ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

                mpourantas                                                                                                   

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 10 βιβλία, εκ των οποίων έχουν γίνει best seller τα παρακάτω: «Μάνατζμεντ» (ΜΠΕΝΟΣ), « Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΜΠΕΝΟΣ), «Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας» (ΚΡΙΤΙΚΗ). To μυθιστόρημα «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη», (ΠΑΤΑΚΗΣ) κέρδισε το βραβείο Αναγνωστών (ΕΚΕΒΙ 2008) και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στις λίστες των ευπώλητων. Επιπλέον, τα βιβλία του «Επί σκηνής χωρίς πρόβα» (ΠΑΤΑΚΗΣ), «Το Γράμμα της Ελπίδας» (ΛΙΒΑΝΗΣ), «Μιλώντας στα παιδιά μου για τη πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή», «Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό Μάνατζμεντ» (ΠΑΤΑΚΗΣ), «Κραυγή Σιωπής», (ποιητική συλλογή, εκδόσεις Πατάκη), βρέθηκαν στις λίστες των Best Sellers για αρκετούς μήνες. Επιπρόσθετα έχει εκδοθεί το βιβλίο “Leadership meta-competencies”, Ashgate-Gower Publications που βρέθηκε στις λίστες των ευπώλητων του Amazon. Πρόσφατα εκδόθηκε το μυθιστόρημα «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω» (ΠΑΤΑΚΗΣ) που αποτελεί συνέχεια του «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη».

Επίσης έχει επιβλέψει διδακτορικές διατριβές στις οποίες έχουν απονεμηθεί το πρώτο και το δεύτερο Ευρωπαϊκό βραβείο. Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για Ελληνικούς και διεθνείς Οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Κάθε χρόνο δίνει περισσότερες από 60 διαλέξεις χωρίς αμοιβή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Ο Δημήτρης Μπουραντάς εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών. Έχει βραβευθεί, επανειλημμένα, με τον «Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης» από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεγάλος αριθμός συνεντεύξεών του έχει φιλοξενηθεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, καθώς και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Νew York Times, Diezeit, Γερμανική Ραδιοφωνία, Φιλανδική τηλεόραση κ.α.)