ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Παρακαλούμε όπως την 20η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00΄ προσέλθετε για την 12η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2015, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ” στην ΤΚ Φίλιας, ιδιοκτησίας του BAKIOU GENTJANA του SULI, για το έτος 2015.
2. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος “ΚΑΦΕ-ΠΙΤΣΑΡΙΑ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ” στην ΤΚ Ασημοχωρίου, ιδιοκτησίας της Μπακογιάννη Ελένης του Κων/νου, για το έτος 2015.
3. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος “ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ” στην ΤΚ Κυψέλης, ιδιοκτησίας του Λιάπη Αθανασίου του Χρήστου, για το έτος 2015.
4. Χορήγηση προέγκρισης που θα λειτουργεί ως “Γνωστοποίηση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΚΑΒΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ” στην ΤΚ Λεονταρίου, ιδιοκτησίας της Τσουράκη Ιωάννας του Αθανασίου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΒΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ