Σημαντικα Νεα
  • ...

Συμβούλια Κοινοτήτων

+

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Σοφάδων στις 14-09-2012

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ .

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας του Δημαρχείου Σοφάδων την 14η του μηνός Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή & ώρα 09:30 π.μ για την συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

 

  1. Περί εκμίσθωσης αγροτικών ακινήτων της Δ.Κ Σοφάδων .
  2. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα λειτουργεί ως «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» στην Δ.Κ Σοφάδων στον παλαιό οικισμό αθιγγάνων , ιδιοκτησίας της Δημητρίου Παρασκευής του Κων/νου .

                                                                     Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

                                                                 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΗΣΣΑΡΗΣ

+

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Σοφάδων στις 17-07-2012

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ .

 Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας του Δημαρχείου Σοφάδων την 17η του μηνός Ιουλίου ημέρα Τρίτη & ώρα 09:00 π.μ για την συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

 

  1. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Οινομαγειρείο» ιδιοκτησίας της Μπακοπούλου Γεωργίας του Δημητρίου που βρίσκεται στην οδό Κιερίου 61 της Δ.Κ Σοφάδων .
  2. Χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια» ιδιοκτησίας της Μητσιώνη Γλυκερίας του Θεμιστοκλή που βρίσκεται στην οδό Κιερίου 136 στη Δ.Κ Σοφάδων.
  3. Χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» ιδιοκτησίας του Τσιώκου Φίλιππου του Γεωργίου που βρίσκεται στην οδό Κιερίου 55 στην Δ.Κ Σοφάδων .
+

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Σοφάδων στις 11-06-2012

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ .

 Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας του Δημαρχείου Σοφάδων την 11η του μηνός Ιουνίου ημέρα Δευτέρα & ώρα 09:30 π.μ για την συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

 1.Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια» ιδιοκτησίας της Μητσιώνη Γλυκερίας του Θεμιστοκλή που βρίσκεται στην οδό Κιερίου 136 της Δ.Κ Σοφάδων .

2.Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφενείο – Οβελιστήριο» ιδιοκτησίας της Ορφανιώτου Βαϊας του Γεωργίου που βρίσκεται στην οδό Κιερίου 24 στη Δ.Κ Σοφάδων.

3.Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος που θα λειτουργεί ως «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» στην Δ.Κ Σοφάδων στον παλαιό οικισμό αθιγγάνων ιδιοκτησίας του Ραμαντάνη Παύλου του Γεωργίου .

                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                              ΦΕΡΦΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

+

Συνεδρίαση (10-04-2012) Δημοτικής Κοινότητας Σοφάδων

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας του Δημαρχείου Σοφάδων την 10η του μηνός Απριλίου ημέρα Τρίτη & ώρα 09:30 π.μ για την συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

 

  1. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ – ΟΥΖΕΡΙ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» ιδιοκτησίας του Γιωτάκου Θεοδώρου του Χρήστου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Δ.Κ Σοφάδων .
  2. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Fast food» ιδιοκτησίας της Τσέντζου Σωτηρίας του Δημητρίου που βρίσκεται στην οδό Κιερίου 82 στην Δ.Κ Σοφάδων .
  3. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» ιδιοκτησίας του Κόγια Στεφάνου του Στεφάνου που βρίσκεται στην οδό Κιερίου 84 στη Δ.Κ Σοφάδων .
  4. Χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» με την επωνυμία FLOU ιδιοκτησίας του Πάσχου Χρυσοστόμου του Δημητρίου που βρίσκεται στην οδό Κιερίου 78 στην Δ.Κ Σοφάδων .