Την ευκαιρία να απολαύσουν τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα έχουν οι επισκέπτες των Λουτρών Σμοκόβου.
Όπως έγινε γνωστό οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν καθημερινά από 20 Δεκεμβρίου 2014 έως και 11 Ιανουαρίου 2015, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν ένα πολύτιμο δώρο αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος στον εαυτό τους.
Τα Λουτρά Σμοκόβου στο Δήμο Σοφάδων έχουν κερδίσει επάξια τη φήμη ενός εκ των κορυφαίων προορισμών εναλλακτικού τουρισμού. Το φυσικό τοπίο σε συνδυασμό με τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών, (θειούχων – αλκαλικών) καθιστούν την περιοχή μια αξιόπιστη επιλογή για όλες τις ηλικίες.

Σήμερα, ένα σύγχρονο SPA είναι σε θέση να προσφέρει στους επισκέπτες του χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευεξία. Διαθέτει πισίνα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δυο κλασικές και δυο διαθερμικές σάουνες, δυο αίθουσες χαμάμ και αίθουσα μασάζ. Στο υδροθεραπευτήριο οι επισκέπτες θα βρουν επίσης ατομικούς λουτήρες με υδρομασάζ και αίθουσα ρινοπλύσεων.
Το υδροθεραπευτήριο λειτουργεί από 10.00 μέχρι 18.00
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 24430 61210 και 6946906824
site: www.loutrasmokovou.gr