Ο Δήμος Σοφάδων σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ματαράγκας και το Σύλλογο Γυναικών Ματαράγκας έστησε ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό στη Ματαράγκα για να καλωσορίσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε πνεύμα αγάπης και προσφοράς.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου   στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της Ματαράγκας, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά φυσικά να είναι οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

Τις ευχές τους απηύθυναν στους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων κ. Ιωάννης Σταμούλης, η πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.ΔΣ κ. Θώμη Καφάση, η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ματαράγκας κ. Νάνση Φούντα, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών κ. Αναστασία Κατσιαούνου – Ζαρκινού κ. καθώς και ο πάτερ Νικόλαος Ντάφος. Το παρόν επίσης έδωσε ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Αθανάσιος Σαμαράς καθώς και εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα μεταφέροντας τις ευχές του Υπουργού.

Πόλος έλξης ήταν φυσικά ο Αη Βασίλης και τα δώρα που μοίρασε, ενώ λίγο πριν το άναμμα τα παιδιά τραγούδησαν όλα μαζί τα κάλαντα. Την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση σήμανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταμούλης.

Στην διάρκεια της όμορφης εκδήλωσης προσφέρθηκαν διάφορα γλυκίσματα και κεράσματα.