Η γαστρονομία μας ενώνει… οι γεύσεις μας ταξιδεύουν

 

Ο Δήμος Σοφάδων σας προσκαλεί στο 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων, που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Σοφάδων στις 31 Ιουλίου, 1 και 2 Αυγούστου.

Φέτος, το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην προσφυγική κουζίνα, μια κουζίνα γεμάτη μνήμες, ιστορία, παράδοση και αυθεντικές γεύσεις που πέρασαν από γενιά σε γενιά.

Επικεφαλής της φετινής διοργάνωσης θα είναι ο διακεκριμένος σεφ Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος θα μας ταξιδέψει μέσα από μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες, αναδεικνύοντας τον πλούτο της προσφυγικής γαστρονομικής κληρονομιάς.

Παράλληλα, παραγωγοί της περιοχής θα παρουσιάσουν εκλεκτά τοπικά προϊόντα, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν τον πλούτο της θεσσαλικής γης.

 

Κεντρική Πλατεία Σοφάδων

31 Ιουλίου | 1 & 2 Αυγούστου

 

Σας περιμένουμε όλους σε μια ξεχωριστή γιορτή γεύσης, παράδοσης και πολιτισμού.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη