Η πρώτη δράση  πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Σοφάδων στις 18 Ιανουαρίου 2025,  το Winter Brevet & Spa by Δήμος Σοφάδων, συνολικής απόστασης 193 χλμ. H εκκίνηση δόθηκε από τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Δημοσθένη Κατσή από τα Λουτρά Σμοκόβου, όπου ήταν το μέρος που φιλοξένησε τη διοργάνωση.
Στον αγώνα συμμετείχαν 114 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, απολαμβάνοντας μια διαδρομή γεμάτη φυσικές ομορφιές, προκλήσεις και δυνατές συγκινήσεις. Απόλαυσαν παρά την κούραση το πανέμορφο πεδινό τοπίο και ορεινό όγκο του Δήμου Σοφάδων. Η διαδρομή που ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν σχεδιασμένη ώστε να δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν όλοι όσοι συμμετείχαν τον πανέμορφο Δήμο Σοφάδων.
Οι ποδηλάτες διένυσαν τη διαδρομή Λουτρά Σμοκόβου, Κέδρος, Παλιούρι, Δαφνοσπηλιά, Μασχολούρι, Σοφάδες, Λεοντάρι, Ανάβρα, Λίμνη Σμοκόβου δοκιμάζοντας τις αντοχές τους και τη στρατηγική τους.

Η δεύτερη  δράση πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου 2025 ημέρα Παρασκευή, από το 1Ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων σε συνεργασία του συλλόγου γονέων, του συλλόγου διδασκόντων, του Δήμου Σοφάδων και του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής,   όπου συμμετείχαν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Κύριος στόχος να ενθαρρυνθούν οι οικογένειες να εντάξουν το ποδήλατο στην καθημερινότητα τους όχι μόνο ως μέσο μετακίνησης αλλά και ως μια ευκαιρία για άσκηση και επαφή με την φύση.