Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται η Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου Σοφάδων με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Δημοσθένη Κατσή. Οι συμμετοχές αυξάνονται μέρα με τη μέρα και ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και πεζοπόροι καρναβαλιστές εκτός Δήμου Σοφάδων.

Η έναρξη των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού ξεκινά στις 25 Φεβρουαρίου 2024, μέρα την οποία ανοίγει το Τριώδιο. Όλες οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στις 11:30 το πρωί στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Σοφάδων και θα ακολουθήσει πομπή με συνοδεία της μπάντας με προορισμό την κεντρική πλατεία Σοφάδων. Στην κεντρική πλατεία, τους καρναβαλιστές θα υποδεχτεί ο Δήμαρχος Σοφάδων, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και η Οργανωτική Επιτροπή. Η μικτή χορωδία του Δήμου Σοφάδων θα σκορπίσει όμορφες μελωδίες και τραγούδια στην πόλη. Οι σύλλογοι της περιφέρειας του Δήμου Σοφάδων θα παρουσιάσουν μια όμορφη εκδήλωση με τα γαϊτανάκια τους και αμέσως μετά ο Δήμαρχος θα δώσει το πρόσταγμα για την έναρξη του Κρυμμένου Θησαυρού. Οι εκδηλώσεις του Κρυμμένου Θησαυρού, πλαισιώνονται από έξι δράσεις, το πρόγραμμα των οποίων υπάρχει διαθέσιμο στο γραφείο του Καρναβαλιού (Κιερίου, έναντι Δημαρχείου, Σοφάδες). Οι συμμετέχοντες στις δράσεις του Κρυμμένου Θησαυρού, θα βαθμολογούνται από την Επιτροπή Βαθμολόγησης και η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα βραβευτεί με σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Το χρώμα του φετινού Καρναβαλιού του Δήμου Σοφάδων είναι φωτεινό και σας περιμένουμε να το μοιραστούμε μαζί σας την ερχόμενη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, από τις 11:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Σοφάδων.