Στο πλαίσιο των δράσεων για την προάσπιση της υγείας, το ΚΑΠΗ Δήμου Σοφάδων του Ν.Π. Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ σε συνεργασία με το Κ. Υ. Σοφάδων διοργάνωσε ομιλία  με θέμα: «Τρίτη ηλικία και μέτρα προστασίας για τον καύσωνα. Συμβουλές για την ασφάλεια των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας στην Θάλασσα».

Η εκδήλωση-ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του  ΚΑΠΗ με μεγάλη συμμετοχή την Πέμπτη 27-07-2023 και ώρα 10:00π.μ και συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του και στην ακόμη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων.

Ομιλητές ήταν ο Κουτσουμπάρης Δημήτριος, Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου του Π.Ι. Ματαράγκας και η Τσιγαρίδα Βασιλική Νοσηλεύτρια Κ.Υ. Σοφάδων, οι οποίοι ανέπτυξαν με απλό και κατανοητό τρόπο προς τα μέλη των ΚΑΠΗ τις σύγχρονες/επικαιροποιημένες ιατρικές συμβουλές

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ κ. Ιωάννης Κουτσομηλιάς τέτοιες δράσεις εντάσσονται σε μια στοχευμένη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να θέσει άμεσα το ζήτημα της πρόληψης της υγείας με οργανωμένο τρόπο  προσφέροντας χρήσιμες και υπεύθυνες πληροφορίες στα μέλη των ΚΑΠΗ.