Με ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο, που θα συμβάλλει στην  άμεση αναβάθμιση της λειτουργίας του τομέα Καθαριότητας και στην ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του Δήμου Σοφάδων.

Το νέο απορριμματοφόρο έχει σύγχρονες προδιαγραφές και μέσα ασφαλούς λειτουργίας.

Η προμήθεια, έγινε μέσω του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και η συμβατική αξία ανήλθε περίπου στα 150.000 ευρώ. Το νέο απορριμματοφόρο εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της δημοτικής  αρχής να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό και τις υποδομές του, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του, προς όφελος όλων των δημοτών.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Σαμαράς μετά την παραλαβή τόνισε:

«Συνεχίζουμε τον εκσυγχρονισμό του στόλου Καθαριότητας με ένα νέο απορριμματοφόρο. Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να μην χαθεί καμία ευκαιρία που να συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών υγιεινής διαβίωσης των δημοτών. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να εξοπλιστούμε με οχήματα νέας τεχνολογίας αξιοποιώντας όσο το δυνατόν καλύτερα  κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Με την ευκαιρία της προμήθειας του νέου απορριμματοφόρου, θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου μας, που καταβάλλουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια, για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.   Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, ώστε να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας».