Την ορκωμοσία 10 υπαλλήλων από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που πλέον εντάσσονται στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Σοφάδων πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

Μετά το επίσημο τελετουργικό της ορκωμοσίας, οι  εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους μέσα από την πλήρη ένταξη τους στο εργασιακό καθεστώς του Δήμου και ύστερα από την πολυετή διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

orkomosia1

Μαζί τους θα συνεχίσει μια ακόμη υπάλληλος που υπέγραψε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 24μηνης διάρκειας με βάση τον πρόσφατο νόμο 5027/2023 του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων, «καλωσόρισε» και με τον πλέον επίσημο τρόπο τους εργαζόμενους στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου, μετά την πολύχρονη εργασιακή τους αβεβαιότητα, και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της παροχής υπηρεσιών υγείας σε ηλικιωμένους, ευάλωτες ομάδες πολιτών και άτομα με ειδικές ανάγκες. Τόνισε ότι η εμπειρία που  απέκτησαν αποτελεί το μεγάλο κεφάλαιο για το Δήμο και τους ευχαρίστησε για την μέχρι σήμερα προσφορά τους.

Εστίασε στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι αυτοί, ήδη, με τον τρόπο που παρείχαν τις υπηρεσίες τους ουσιαστικά δεν είχαν καμία διαφοροποίηση από το λοιπό προσωπικό του Δήμου, οπότε αυτό αποτελεί μια τυπική διαδικασία και εξέφρασε τη χαρά του για την πλήρη ενσωμάτωσή τους στη δομή του Δήμου.

orkomosia1

orkomosia1

 

Αναλυτικά οι εργαζόμενοι:

Κωνσταντίνος Κατσάνος ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός

Σακελλαρίου Παναγιώτης ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός

Τσιτόγλου Μαρία ΤΕ Κοινωνική Λειτουργός

Τουγουτζόγλου Θεολόγος ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός

Μπαντέλα Βαϊα ΤΕ Νοσηλεύτρια

Γραμματικού Χρυσάνθη ΔΕ Νοσηλεύτρια

Τσανάκα Ελένη ΔΕ Νοσηλεύτρια

Μπούκη Αμαλία ΔΕ Νοσηλεύτρια

Αβέλλα Αθανασία ΥΕ Οικογενειακή Βοηθός

Σαξώνη Χρυσούλα ΥΕ Οικογενειακή Βοηθός

Αθαναϊλίδου Λιάνα ΥΕ Οικογενειακή Βοηθός (διετής σύμβαση ορισμένου χρόνου)