Κάθε αναστάσιμο μήνυμα είναι μια ελπίδα. Ένα πέρασμα από το σκοτάδι στο φως. Ένα μήνυμα που αναστηλώνει τις προσδοκίες μας ώστε να υπερβούμε τις προσωπικές και  κοινωνικές προκλήσεις και να κοιτάξουμε μπροστά με οδηγό την ελπίδα.

Το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης,  αποτελεί για όλους μας  ανεξάντλητη πηγή δύναμης. Για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά με πίστη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Άλλωστε με αισιοδοξία και αλληλεγγύη επιβάλλεται σήμερα να υπερβούμε τις δυσκολίες και να χτίσουμε κάτι νέο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

Ας σταθούμε λοιπόν όρθιοι, δυνατοί και ενωμένοι.

Θέλω να σας  διαβεβαιώσω, ότι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή  και  μεθοδικότητα επιδιώκοντας να συμβάλουμε στη δημιουργία συνθηκών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και δίνουν ελπίδα την κοινωνία.

Με σταθερά και στοχευμένα βήματα θα συνεχίσουμε  την κοινή μας πορεία, τους κοινούς μας αγώνες, συνδιαμορφώνοντας το αύριο που μας αξίζει.

Στέλνω τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλους σας και σε καθέναν χωριστά, με την ελπίδα το Αναστάσιμο Φως να αποτελέσει φάρο πίστης και αισιοδοξίας.

Ας γιορτάσουμε αυτές τις μέρες συλλογιζόμενοι ότι συμβάλλουμε κι εμείς στη νίκη της ζωής!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με Υγεία, Πίστη, Ταπεινότητα κι Αγάπη.