Ενημερωτική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σοφάδων πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής μαθητές και μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Ματαράγκας στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και τη θεματική ενότητα «Φροντίζω το περιβάλλον».

Οι καλά ενημερωμένοι μαθητές έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις αλλά και καίριες ερωτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, για τον υδροφόρο ορίζοντα την αποκομιδή των απορριμμάτων κ.α

Τους μαθητές και μαθήτριες ενημέρωσε για τα έργα αλλά και τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος ενώ στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κκ Αθ. Παππάς, Θ. Χασιαλής και Αθ. Σαμαράς. Ο κ. Σκάρλος αφού ανέλυσε τις δράσεις που αναπτύσσονται, σημειώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή επενδύει σταθερά τα τελευταία χρόνια έργα και παρεμβάσεις με ήπιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

gymnasio mataraggas 1

Στόχος της συζήτησης  ήταν ο τρόπος που μπορεί να συμβάλλει ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί στην  επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί .

Τους μαθητές να σημειωθεί ότι συνόδευαν οι καθηγήτριες Αθανασία Καλφόγλου, Βασιλική Κοντοστέργιου και Ευσέβεια Ρουμελιώτη.

gymnasio mataraggas 1

gymnasio mataraggas 1

 

gymnasio mataraggas 1